Estenomisti

Social Media Icons

Top Nav

Estenomiksi: Estenomi YAMK -opinnot

elok. 26, 2022 0 comments


Moi ja kiva, että oot täällä!

Aloitin Estenomisti-blogin jakaakseni ihospesialistin tietoni ihonhoidosta ja kosmetiikasta sekä mun estenomi yamk-opinnoista Laureassa. Toivon, että blogini auttaa lukijaa tulkitsemaan ja hoitamaan omaa ihoansa entistä helpommin ja tehokkaammin tai hahmottamaan, jos iho on urapolkuvalintasi. Blogi on luotu yhteistyössä Kauneushoitola Evelynin kanssa. Postaukset voivat sisältää affiliate-linkkejä, joista saan pienen komission. Voit lukea lisää blogin arvoista täältä. SISÄLTÖVAROITUS: Finglish

Kuka?

Oon Eveliina, 27-vuotias Australiassa asuva nainen ja oon kiinnostunut erityisesti ihosta, sen hoitamisesta ja kosmetiikan liikemaailmasta. Oon ollut intohimoinen kauneudesta jo lapsuudesta asti ja muistan käyttäneeni silmänympärysvoidetta jo 12-vuotiaana.

Ensin meikkaaminen vei huomioni ja rakastin viettää vapaa-aikaa huoneen pöytäni ääressä, kun opettelin meikkaamaan Youtuben avustamana. Kun äitini opiskeli itsensä kosmetologiksi, ihonhoito alkoi kiinnostamaan enemmän ja sillä tiellä ollaan edelleen ja nyt opiskelen ylemmän amkin estenomiksi.

Vapaa-ajallani oon luonnossa, juon mochaa, oon lapsi perheen kanssa ja syön Maxibonin vohvelijätskii sohvalla.

Mitä?

Työskentelen Australiassa ihospesialistina ja suomalaisen kauneushoitolan verkkokauppakoordinaattorina (etänä). Oon koulutukseltani kansainvälisen kaupan tradenomi (BBA) ja tulevaisuudessa tosiaan ylemmän amkin estenomi.

Opiskelen polkuopintojen kautta Kosmetiikka-asiantuntijuuden kehittämistä ja johtamista Laurean ammattikorkeakoulussa. Valmistuttuani oon ylemmän amkin estenomi (Estenomi YAMK) tai Master of Beauty and Cosmetics. (Laurea 2022.)

Ylemmän amkin estenomi mahdollistaa, että voin työskennellä esimerkiksi kosmetiikan maahantuonnissa, valmistuksessa, markkinoinnissa tai koulutuksessa, just to mention a few. Oon erityisen innoissani tästä tutkinnosta, koska uskon sen avaavan monia mahdollisuuksia. 

Kun äitini opiskeli itsensä kosmetologiksi, ihonhoito alkoi kiinnostamaan enemmän ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Miten?

Hain polkuopintoihin erillishaussa heinäkuussa Laurean omien verkkosivujen kautta. Hakemukseen piti liittää omat tutkintotodistukset ja vastata muutamaan kysymykseen. 

Polkuopinnot maksavat 400€, joka antaa vuoden aikaa suorittaa niin monta opintopistettä, kuin on motivoitunut suorittamaan. Hain polkuopintojen kautta, koska mulla ei ole vielä kertynyt tarpeeksi työkokemusta.

Polkuopinnot mahdollistavat, että voin aloittaa opinnot kuitenkin ennen, kuin varsinainen haku tutkinto-opiskelijaksi alkaa. Tänä vuonna haku suoritettiin helmikuussa. (Laurea 2022.)

Lue myös: Estenomi YAMK 2022 opinnot alkavat

Miksi?

Hain tutkintoon, sillä halusin opiskella lisää ja kustomoida työmahdollisuuteni mulle mieluisaksi. Tutkinto tuntuu tähän mennessä oikealta valinnalta. Toivon joku päivä työskenteleväni kansainväliselle ihonhoitobrändille kouluttajana tai verkkokauppaoptimoijana. Samalla kuitenkin tuotekehittäminen on alkanut nostamaan enemmän päätänsä viime vuosien aikana. Pidän kuitenkin mieleni avoinna ja luotan, että urani vie minut sinne missä haluan ja viihdyn olla. 

Jos oot lukenut tänne asti, niin tosi jees ja kiitos siitä! 

Tähän asti julkaistut postaukset opintoihin liittyen (päivitetään vanhimmasta uusimpaan):

Estenomi YAMK 2022 opinnot alkavat

Miten on alkanut, Estenomi YAMK?


Tutustu Estenomi YAMK -tutkintoon: Laurea - Estenomi YAMK


Onnea uusiin opintoihin uudet opiskelijat ja jutskaillaan taas toisissa postauksissa!Terkuin, Eveliina

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista

Instagramissa @estenomisti ja @kauneushoitola.evelyn

Facebookissa Kauneushoitola Evelyn

Katso myös Evelynin hoitolan verkkokauppa ja -sivut

Yhteistyöpyynnöt sähköpostitse kauneushoitola.evelyn[at]gmail.com
Sanasto

BBA = Bachelor of Business Administration 
estenomi = ihonhoidon ammattilainen


Tägit

Kommentit

Lue myös

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Tue blogia täyttämällä ihonhoitorutiiniasi

Exuviance Professional

Ota yhteyttä - Yhteistyöt ja kysymykset